Se Wordle-lösningen – Wordle Today!
Guider

Se Wordle-lösningen – Wordle Today!

Lyckligtvis är dagens Wordle-lösning i den enklare änden av spektrumet. I genomsnitt 3,4 gissningar görs av användare av NYT WordleBot-tjänsten, vilket gör det 0,7 gissningar enklare än gårdagens!

Detta betyder dock inte att du inte kommer att hitta några användbara idéer. Det finns bara sex gissningar som skiljer framgång från misslyckande i Wordle.

Wordle Today

Jag har spelat varje Wordle hittills och aldrig förlorat en enda gång, därför har jag en mängd Wordle-tips och taktik. Min analys av Wordle-svar har också gett dig några ytterligare förslag. Dessutom, om du är ny på Wordle, se till att kolla in min förklaring av vad det är.

Varje dag kommer jag att uppdatera den här sidan med ny information för att hjälpa dig att lösa dagens Wordle-pussel. Om tipsen inte hjälper kommer jag till och med att ge dig svaret ifall du fastnar eller helt enkelt inte har tid att avsluta pusslet idag. Du kanske också hittar min lösning på gårdagens pussel, #348, om du läser detta i en annan tidszon.

Du har blivit varnad: Spel #349-spoilers följer. Om du vill veta dagens Wordle-svar, fortsätt gärna läsa!

Användbara förslag finns med i dagens Wordle-svar #349.

Så vad är lösningen idag?

Mitt första förslag är att du ska använda ett av de bästa Wordle-startorden för varje spel du spelar. Men om du letar efter ytterligare detaljer om hur du löser dagens Wordle-pussel, fortsätt att läsa:

Det finns två vokaler i detta ord.

Det avslutas med en akronym på två bokstäver.

*Vokaler inkluderar A, E, I, O och U. Andra bokstäver, beroende på deras sammanhang, kan också betraktas som vokaler.

Dessa ledtrådar borde åtminstone hjälpa dig att hitta dagens Wordle-svar. Som ett resultat kan du antingen fortsätta läsa för mer information, eller gå till botten av sidan för att ta reda på lösningen.

Todays Wordle-svar kommer inte att finnas kvar för alltid.

X