The man who saved me on my isekai trip is a killer
Blogg

The man who saved me on my isekai trip is a killer

”Mannen som räddade mig på min isekai-resa är en mördare”

Vilket intressant koncept, eller hur? Låter lite som en skräckfilm, eller kanske en science fiction-roman. Om du inte vet vad ”isekai” betyder, det är ett populärt tema inom japansk manga och anime där en vanlig person transporteras till, återupplivar i, eller på annat sätt rör sig i en parallell värld.

Vem är han egentligen?

Mannen som räddade mig, visar det sig, har en mörk sida. Han är faktiskt en mördare. Kanske är han en förrymd förbrytare, en legosoldat med ett dystert förflutet, eller en okänd seriemördare. Vem vet? Men en sak är säker, han har en förmåga att skaffa sig av med problembarn.

Varför hjälpte han mig?

Åh, det är den stora frågan, eller hur? Kanske såg han mig som ett undantag, eller kanske behövde han mig för något. Kanske är detta en del av hans smärtsamma historia. Eller kanske var han bara på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Huvudkaraktärer Roll Kort Beskrivning
Jag @ Huvudpersonen Hjälten/alldaglig person Vanlig person som plötsligt befann sig på en isekai-resa
Den mystiska mannen Mördaren/Hjälparen Agerade räddare i nöden men har ett mörkt förflutet

Vad ska jag göra nu?

Nu vet jag mer än jag någonsin velat veta, men jag kanske bara behöver använda den här informationen för att överleva. Vad gör jag nu? Fly? Kämpar? Eller kanske försöker jag bara förstå mer om den här mannen. Kanske finns det mer att se än bara etiketterna vi fäster på människor. ”Den mänskliga själen är djup” säger de ju, eller hur?

X