Rollistan i lasse-majas detektivbyrå (tv-serie, 2020)
Blogg

Rollistan i lasse-majas detektivbyrå (tv-serie, 2020)

Ny roll i ”Rollistan i Lasse-Majas Detektivbyrå (TV-serie, 2020)”

För oss som övervakar talang inom skådespelarvärlden, kommer det grovt att observera en ny ingång i Josefine Frida Pettersens filmografi. Ja, ni gissade rätt, hon har skickat sin charm och dykt upp i ”Rollistan i Lasse-Majas Detektivbyrå (TV-serie, 2020)”.

En spännande ny karaktär att se fram emot

Josefine Frida Pettersen är känd för att ta sig an olika roller och utmaningar. Och nu i ”Rollistan i Lasse-Majas Detektivbyrå (TV-serie, 2020)”, förväntas hon att göra en stark presentation på samma sätt. Missa det inte!

TV-Program Roll År
Lasse-Majas Detektivbyrå (TV-serie, 2020) Okänd 2020

Josefine Frida Pettersen: en strålande stjärna

Om vi ​​ser på Josefine Frida Pettersens tidigare verk, visar det att hon alltid utmanar sig själv och kanske är det därför hennes fans älskar henne. Oavsett om du är ny till hennes skådespel eller om du har följt hennes karriär sedan dag ett, kan vi alla enas om att Josefine Frida Pettersen är en allvarligt begåvad skådespelare. Vi kan bara vänta och se vad hon kommer att göra härnäst!

Är du lika nyfiken som jag är att se henne i ”Rollistan i Lasse-Majas Detektivbyrå (TV-serie, 2020)”? Jag vet att jag ser fram emot att se henne lysa i ännu en roll.

X