Känns som jag kissar på mig när jag kommer
Blogg

Känns som jag kissar på mig när jag kommer

Vad innebär ”känns som jag kissar på mig när jag kommer”?

Detta är en ganska udda fras som vanligtvis används för att beskriva en mycket specifik känsla. Ibland, när människor når en tillstånd av intensiv glädje, upphetsning eller tillfredsställelse, kan de uppleva förnimmelser som liknar att kissa på sig. Detta kan vara både förvirrande och obekvämt för dem som upplever det, men det är viktigt att förstå att det inte är något att vara orolig för.

Vad kan orsaka denna känsla?

Dessa ovanliga förnimmelser kan vara resultatet av flera olika faktorer. För det första, under perioder av intensiv glädje eller upphetsning, kan nervsystemet bli överbelastat, vilket kan leda till olika fysiska reaktioner, inklusive en känsla av att man behöver kissa. För det andra, i vissa fall, kan känslan vara kopplad till sexuell upphetsning och orgasmer, då vissa personer rapporterar en liknande känsla vid dessa tillfällen.

Är det något att vara orolig för?

Generellt sett, om det inte finns några andra symptom eller frågor (såsom faktisk inkontinens), är denna känsla inget att bli alltför orolig för. Om du fortsätter att uppleva dessa sensationer och är orolig för dem, kan det vara värt att ha en diskussion med en läkare för att utesluta potentiella hälsoproblem. Men i stort sett, om detta bara händer ibland och inte orsakar några verkliga problem, det är typiskt sett ofarligt.

I slutändan så lunkar vi alla så småningom, och ibland känns det som vi kissar på oss när vi kommer dit. Det viktiga är inte att förringa våra känslor, utan att förstå dem och äga dem, precis som Fred Åkerström skulle ha gjort.

X