Jasmine Takács dansar sig fram genom livet
dance woman
Blogg

Jasmine Takács dansar sig fram genom livet

Få av dansarna i TV4:s långkörare “Let’s Dance” har blivit så omskrivna som Jasmine Takács. Jasmine blev nämligen den första proffsdansaren att dansa med en kändis i rullstol. Kändisen var ingen mindre än Aron Andersson – en elitidrottsman och äventyrare med stor passion för att lära sig nya saker. Dansa, till exempel.  

Kort om Jasmine Takács:

Namn:Jasmine Takács 
Ålder:Född 1987
Yrke:Dansare 
Känd för:Let’s Dance Sverige

Jasmine har dansgolvet som hemmaplan

Jasmine Takács delar sin tid mellan olika länder. Det är dock Sverige och England som kommit att bli hennes två hemländer. Jasmine föddes förvisso i Stockholm men valde tidigt att testa vingarna utomlands. Efter tre års dansträning i London kom detta att kännas hemma för dansaren Jasmine Takács och hon valde att försöka göra sig ett namn i den brittiska huvudstaden. 

Succén var ett faktum efter hennes medverkan i Britain’s got Talent där hon dansade ihop med sin danspartner Aaron Brown. Stående ovationer och lovord från juryn fullkomligt dränkte paret. Den mycket kontroversiella, och ofta mycket kritiska, jurymedlemmen Simon Cowell menade att Jasmines och Aarons dans var något av det bästa Simon sett i dansväg i programmet. 

Sex säsonger i Let’s Dance för Jasmine

I skrivande stund har Jasmine Takács hunnit med sex säsonger av programmet Let’s Dance. Publiken har hänförts av Jasmines förmåga att guida sina adepter. Thomas Ravelli, Michel Torneus och Gustaf Hammarsten är några av de stjärnor Jasmine Takács tagit sig an. 

Utländsk media har visat intresse för Jasmine. Diverse google-sökningar har gjorts kring “Jasmine Takács born”, “Jasmine Takács boyfriend” och stundtals har de sökande haft svårt med stavningen av hennes efternamn och därför sökt efter “Jasmine Takác”. 

Vad blir Jasmine Takács nästa steg?

Framtiden ser ljus ut för Jasmine Takács. Med flera år av höga placeringar i Let´s Dance bakom sig har dansaren blivit mäkta populär bland svenska folket. Enligt merinfo är Takács skriven i Stockholm vilket kanske kan vara en hint om att svenskarna kan få se mer av denna dansanta kvinna i framtiden. 

X