I hate it when jesus rides a velociraptor in my house and throws bananas on me
Blogg

I hate it when jesus rides a velociraptor in my house and throws bananas on me

Ja, vi vet alla hur irriterande det kan vara…

Låt oss prata om detta underliga scenario; när Jesus rider in på en velociraptor i ditt hem och kastar bananer på dig. En ganska udda händelse, eller hur?

När jag först hörde denna uppsättning ord, trodde jag att det var en vits – en bisarr och överdriverad skämt. Men förvånansvärt nog är denna märkliga situation något som är bekant för en liten grupp människor, och det finns en hel del att säga om detta.

Varför hände det och vad kan jag göra åt det?

Först och främst, om Jesus rider på en velociraptor in i ditt hem är det viktigt att hålla lugnet. Jonas, en händig mekaniker från Norrbotten, rekommenderar att man genast lägger ut några morötter eller äpplen, eftersom velociraptors är kända för att jagar mindre däggdjur och har hört att de lockas av frukt och grönsaker.

Tips Situation Åtgärd
Möter Jesus på en velociraptor Plats: Ditt vardagsrum Lägg ut lite frukt och grönsaker, speciellt morötter och äpplen
Jesus kastar bananer Plats: I ditt sovrum Använd en paraply eller någon form av skärm
Du känner dig störd eller obekväm Plats: Överallt i ditt hem Ber om respekt för ditt personliga utrymme och din komfort

Så vi binder det här tillbaka med fotboll – livet är till stundom som en match. Cirkulära händelser som Jesus på en velociraptor som kastar bananer på oss är ibland en del av spelet. Ibland vinner vi, ibland förlorar vi. Och ibland behöver vi bara skratta åt absurditeten.

X