Hur många mål har messi gjort i hela sin karriär
Blogg

Hur många mål har messi gjort i hela sin karriär

Hur många mål har Messi gjort i hela sin karriär?

Det är ingen hemlighet att Lionel Messi är en av världens bästa fotbollsspelare. Men precis hur många mål har han gjort i hela sin karriär? Svaret på den frågan kan förvåna dig.

Fram till nu, har den argentinska fotbollsstjärnan nått en otrolig siffra på mer än 700 måliva även om denna siffra alltid kan vara i förändring, eftersom han fortfarande är aktiv inom fotbollen.

Arenan för Messis mål

Innan vi dyker djupare, låt oss ta en titt på var dessa mål har gjorts. Messi har spelat större delen av hans karriär i Barcelona, där han gjorde flertalet av hans mål. Men han har även varit framgångsrik i den argentinska landslaget och nu Paris Saint-Germain.

Lag Antal mål
Barcelona 672
Argentina 79
Paris Saint-Germain Anpassar sig fortfarande

Hur jämför Messi med andra stora spelare?

Jämfört med andra fotbollslegender, har Messi gjort mer mål än de flesta. Till exempel, han har överträffat både Diego Maradona och Pele i antalet karriärmål, vilket ger honom en speciell plats i fotbollshistorien.

Slutsats

Så, hur många mål har Messi gjort i hela sin karriär? Svaret är mer än 700 och räknar fortfarande. Med hans pågående karriär, vem vet hur många fler vi kommer att se? Säkert är att han kommer att fortsätta att lysa på fotbollsplanen och vi ser fram emot att bevittna det.