Det här windows exemplaret är inte äkta windows 7 fix
Blogg

Det här windows exemplaret är inte äkta windows 7 fix

Det händer oss alla

Vi har alla varit där – du startar datorn för att upptäcka det fruktade meddelandet: ’Det här Windows-exemplaret är inte äkta Windows 7’. Gasp! Rädsla! Men oroa dig inte, vi har bara räddningen för dig. Här är en sätt att fixa detta problemet.

Varför du får det här felet

Men först, varför får du det här felet på skärmen? Vanligtvis beror det här problemet på korrupta systemfiler.

Första åtgärden – Systemåterställning

En lösning kan vara att utföra en systemåterställning. Detta innebär att datorn går tillbaka till ett tidigare tillstånd då allt fungerade som det skulle.

Steg Åtgärd Notering
1 Starta om datorn
2 Gå till Systemåterställning
3 Välj en återställningspunkt Välj en tidpunkt när datorn fungerade bra
4 Starta om datorn Se om problemet är löst

Om det inte fungerade – Windows reparation

Vad händer om systemåterställning inte fungerade? Då kan du prova att köra en Windows-reparation. Detta är en mer omfattande process som letar efter och fixar eventuella problem i operativsystemet.

Sista utvägen – Ominstallera Windows

Om allt annat misslyckas, kanske du behöver ominstallera din Windows. Observera att detta bör vara din sista utväg eftersom det kommer att radera alla befintliga data och program på din hårddisk.

Så det har du det – ta det lugnt, och var inte rädd för det fruktade meddelandet ’Det här Windows-exemplaret är inte äkta Windows 7’. Det finns alltid en lösning, även om det kanske tar en stund att hitta den. Och kom ihåg, om du känner dig osäker, finns det alltid professionell hjälp att få.

X