Ahlsell
Blogg

Ahlsell

Ahlsell finns till för dig som arbetar inom vatten och avlopp, värme och sanitet, ventilation, isolering, med mera. De erbjuder förnödenheter och produkter för att du som kund ska kunna utföra ditt arbete på bästa sätt. De erbjuder också personlig skyddsutrustning.

Ahlsell omsätter cirka 40 miljarder kronor och finns i Sverige, Norge, Danmark, Estland, Finland och Polen. De har cirka 6 000 medarbetare, 240 butiker totalt och tre stora lager. De arbetar efter att underlätta för proffs att utföra sitt arbete.

Ge god service och finnas där för kunderna

Ahlsell vill alltid se till att du som kund får bästa och smidigaste köpupplevelsen och därför har de gjort så att du som kund får en kontaktperson. Denna kontaktperson hjälper dig att ta fram rätt produkter och ger dig god service. Genom kontaktpersonen kan du få tips och råd för att förenkla ditt arbete och din vardag.

Ahlsell har alltid en lokal förankring och att ha en närhet till sina kunder ser de som en självklarhet. De brinner för att göra det där lilla extra som krävs för att du som kund ska känna dig nöjd.

Största grossisten

Företaget är den största grossisten inom Norden för produkter inom installation, verktyg och maskiner. Vidare kan de erbjuda ett stort sortiment för dig som arbetar inom VVS, El, Kyl, Industri och Bygg, med mera.

Deras affärsidé går ut på att de vill skapa en bra handel med produkter för professionella användare och målet är att vara det självklara valet för kunden då det kommer till inköp av sådana produkter. De vill vara den affärskedja som kunden ska välja i alla lägen.

Genom att använda dig av Ahlsell som leverantör får du:

  • En bra partner med egen kontaktperson
  • Tillgång till ett mycket brett sortiment
  • Tillgång till butiker i hela landet med stort utbud
  • En webbutik med stort sortiment

Bli kund hos Ahlsell

För att få tillgång till webbshoppen hos Ahlsell behöver du ha ett registrerat företag. Har du detta kan du ansöka om ett kundkonto och få uppgifter för inloggning till webbshoppen.

Butiker runt om i hela landet

Ahlsell har butiker i hela Sverige. Gemensamt för alla butiker är att de har kompetent personal som hjälper dig att hitta det du söker. Är det så att du önskar att handla via webbshoppen kan Ahlsell leverera redan dagen efter att du gjort beställningen. Du kan också hämta ut det du beställt om du har vägarna förbi någon butik.

X